Sol idag!! :)

Så var dagen snart slut. Känns då så iallafall.

Dagen har bara spenderats hemma än så länge, med undantag för en promenad. Blev så jäkla fint väder med sol och allt mitt på dagen så jag, Emil och Ebba tog oss en promenad runt Storheden och tillbaka. Var ute en timma ungefär. Superskönt var det! :) Ebba var lycklig som mestadels fick springa lös, hon har en sån energi. Hon fick säkert 250 tokryck och bara kutade rakt ut i snön och for runt som en durasellkanin, haha! :) Go hunden! :) Hade selen på nu också och hon gick jättebra! Trodde inte jag skulle orka gå så långt med tanke på träningsvärken, men jag trotsade den och knatade på!

Väl tillbaka så han vi bara komma in och klä av oss ytterkläderna och Emil fick lite mellanmål så kom Emils farmor på besök. Trevligt! Hon for för en liten stund sen..

Snart ska Emil få en tidig middag, blev en tidig lunch för hans del och bara ett litet mellanmål. Men inte blir han ledsen för det inte! :) Sen lite senare går vi nog till mamma så jag får mat i magen! :)

Sådärja. Hade inte alltför mycket att berätta. Vi har ju inte gjort något inressant.
Imorgon tänkte jag fara och träna Core på kvällen om jag nu inte har en jäkla träningsvärk, vilket jag tror jag kommer ha. Men jag hoppas den är borta! ;)

Hej så länge.

Ps, Pannkakan gick hem hos Emil! :) Men han ville absolut inte ha nå sylt till, och knappt nå grädde. Bara pannkaka! Sötungen min ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0