Separera?!

Gårdagen var mycket bra.
Emil vaknade tjugo över ett så vi han precis ta på oss ytterkläderna och gå till Patriks jobb. Vi var framme till klockan två, perfekt. Dum som jag var tyckte jag att vi skulle ta pulkan dit.. kan ju säga att JAG fick mig ett ordentligt träningspass, jag som redan hade träningsvärk i vaderna. Det är ju inte som att den försvann, det är ännu värre idag!

Nåväl, efter det mös vi på här hemma. Patrik for och hämtade middag från MAX och det var det värsta vi kunde gjort. Var så jävla förbannad. Jag fick ingen plusmeny (äter oftast ett minimål) så allt var ju litet och fjuttigt. Sen frågade Patrik om vi fick Chilisheese (??) som han beställt och nej, det fick vi inte heller. Less som i var så märjer jag att jag hade inte ens fått någon hamburgare!!! Så där satt jag med min feting middag.. en liten cola, en liten strips (vilket typ innehåller 10-20 pommes) och en smältost. Ni kanske förstår att jag INTE blev mätt? Jävla fitt MAX.

Efter den festliga middagen så gick vi till mamma och åt tårta. Det var gott :) Stannade inte alltförlänge eftersom klockan blev så mycket. Kom oss hem halv sju, då blev det pyjamas, välling och godnatt för Emil. Själv så satte jag mig i bilen och rattade mot Jenny. Så kvällen spenderades med Jenny, Elin, Emelie&Vilma! :) Jättetrevligt att bara sitta och surra.

Natten har varit allt annat än bra! Då, och nu för den delen, skulle jag kunna ta och skjuta någon bara för att få må bättre! Emil har krånglat heeeeela tiden. Vaknat, somnat, vaknat, somnat.. Sådär har det hållt på. Sist jag minns att jag kollade på klockan var den halv tre. Så många timmars sömn har det då INTE blivit. Han vaknade igen klockan fem och sen dess har vi varit vakna i princip. Svinless! Sen har jag även en helt jävla inkompetent sambo som aldrig gör någon nytta heller för den delen, därav rubriken!  Har gode lust att göra det i dagsläget, sådetså.

Nu ska jag surfa mig ut i vardagsrummet och kolla vad mitt monster gör.

Kommentarer
Postat av: maria

men så skönt att det inte bara är jag då som går i såna tankar och har såna problem med min sk 'loverboy'. fy fan. är så less så jag skulle kunna kräkas.



inatt har jag legat i sängen med TVÅ sjuka barn, en vars ögonen klibbat igen totalt och jag har försökt badda o badda samtidigt som max blivit galen för att moa får uppmärksamheten.



henrik sov i moas rum och kom o kollade till oss en sväng och gav mig max välling, sen går KARLJÄVELN tillbaka o lägger sig. skojjar du jag ville skjuta honom!!!!!!!!!



ibland undrar jag verkligen vad fan man har dom där till! oj, en riktigt arg maria. haha

2009-03-06 @ 09:23:38
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0