Pite stad och kvällsöppet.

Godmorgon.

Elina ringde igår morse och tyckte vi skulle till Pite iallafall, så så blev det! :) Jag och Emil packade in oss i bilen kring nio och brummade till Ersnäs för att hämta Elina och Jossan. Emil tycker inte om att åka bil så värst mycket, så han skrek i princip hela vägen från Ersnäs till Pite, jättekul! Eller så inte.. Nåja, han blev då lugn och snäll sen iallafall ;) Var väl framme i Pite kring halv elva så vi traskade på stan tills klockan blev halv tolv och då gick vi och käkade lunch, gött :) Fortsatte sen på stan tills klockan blev halv två och då begav vi oss hem. Jag skjutsade Elina och Jossan till Lars och sen rattade jag och Emil mor Luleå. Som tur var så var Emil så himla trött så han sov hela vägen så jag slapp höra på skrik, haha! Emil köpte en födelsedagspresent åt Jossan som fyller 3 på Tisdag. Som tur var sov hon när vi handlade ;) Även Emil fick sig lite kläder..



Väl hemma blev det mys och bus med pappa för Emils del :) Sen på eftermiddagen då Emil ätit middag for vi på Willys för att storhandla. tycärr blev det inte så mycket för dom hade väääldigt dåligt med köttfärs och kött i allmänhet så vi tänkte fara till Maxi idag och handla resterande saker. Bra för mitt icakort om inte annat! ;) Emil ska också få en massa saker, såsom blöjor tex. Nu börjar det tryta på blöjfronten vilket nästan aldrig hänt tidigare.

Var meningen att jag skulle fara och träna efter Emil somnat men Jenny ringde och ville gå på stan eftersom dom hade kvällsöppet igår så jag följde med henne istället. Träna kan jag göra vilken dag som helst, men kvällsöppet har dom inte ofta. Så resonerade iallafall jag ;) Var väldigt skönt att gå på stan utan barnvagn.. kunna gå överallt och inte behöva stressa. Köpte mig ett par byxor på HM men sen hittade jag inge mer. Kanske far en sväng på storheden idag och kollar om det finns nå mer kul ;)

Imorse vaknade Emil strax efter sex så det var bara att kliva upp och se glad ut :) Har surrat med Elina nu på morgonen också, bara hon som är vaken samma tid som mig. Bra att nån mer får kliva upp före fan! Heeh ;)

Nu ska jag gå och göra oss lite frukost, men bjuder på några bilder först ;)



Trevlig dag! :)

Kommentarer
Postat av: Pia - Mejas mamma

Yes, vi kommer vara likadana!:) Har du varit nöjd med vagnen då?

2009-03-27 @ 20:35:21
URL: http://piansandberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0