Ny vecka, nya tag!

Gårdaagen gick i lugnets tecken. Jag var duktig och damtorkade, diskade och damsög. Vid två tiden for till Antnäs och där tog vi oss en promenad. Även Anki följde med och hundarna såklart :) Emi, fick åka pulka, han var lycklig! ;) När vi kom tillbaka så fick Emil middag och strax efter det åt vi också. Riktigt gott var det.. och glass till efterrätt :) Emill hade endast sovit mellan halv tio - elva på förmiddagen så han var trött. For hem vid fem och han slocknade direkt bilen.

Väl hemma så vaknade han (jag väckte han med andra ord, haha) så vi lekte och busade tills det var sovdags. När Emil hade somnat så for jag på Maxi och handlade massa gotta, sen hem och tog en dusch och sen mys i soffan. Gick och la mig klockan elva, skönt.

Imorse var det en riktigt jävla arg Patrik kan jag lova. Han hade lovat att gå upp med Emil och Emil den busen slog upp ögonen halv sex. Alltid lika kul, hah! ;P Själv gick jag upp klockan åtta, svin skönt :) Patrik gick och la sig igen, inte så otippat, haha.

Emil sover nu igen. Vi har ätit frukost och busat lite och sen slocknade han.
Lulebo ringde nyss och ska komma och byta en bänkskiva i köket. Typiskt att dom ska komma nu precis då Emil har somnat. Han kommer säkert vakna när dom kommer in, åååh.

Nåväl.. Dagen kommer väl att spenderas hemma, finns inte så mycket man kan göra tyvärr. Vi får se vad som händer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0