Inte så farligt..

Det känns att jag tränade igår, det gör det. Men inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Bara bra! ;) Nånstans som jag har skitont är i nacken, efter stången. Jag kan ju inte se mig själv i nacken men det känns som att jag är knallröd och jätteuppsvullen!!! :( Hoppas det går över snabbt för det är inge roligt :(

Gick och la mig tidigt igår, redan tjugo över tio! :) Skrev en lapp åt Patrik som jag klistrade på ytterdörren: Gå ut med Ebba och ta med soporna är du snäll, jag har gått och lagt mig. Godnatt! :) Jag sov inte när han kom hem, men nästan. Jag var på väg in i John Blunds värld, men så vaknade jag när han öppnade dörren. Typiskt! ;)

Emil behagade att vakna strax efter halv sex! Nåja, han sov längre än igår iallafall, haha. Jag var inte så pigg på att kliva upp men vad gör man inte för dessa små liv?! (Man måste ju;) Nu sitter Emil nedanför mig och leker med nån kabel, ska dra med han till vardagsrummet så vi kan busa lite. Eller, han busar och jag sitter på golvet och nästan sover! ;)

Vi hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0