Halleluja!

Som jag skev tidigare så hade vi planer på att fara till stan, och så blev det :) Efter Emil ätit lunch packade vi in oss i bilen och Emil sommnade på direkten. Perfekt! Han sover så bra ute :) Kom oss till stan vid tolv tiden och då mötte vi upp Emils farmor&farfar och deras bekanta Jenny och Lennart + barn. Vi grillade korv och myste, jätte trevligt :) Emil vaknade efter en timma och tyckte alla obekanta ansikten var läskiga så han blev jätteledsen :( Då passade vi på att ta en promenad, så vi sa hejdå till de andra och knallade vidare.. Gick från Hälsans hus till Fiskekyrkan och sen tillbaka genom stan. Kanonbra träning för Ebba! Hon sover nu väldigt gott kan jag säga :D

När vi kom hem så ringde jag upp pappa för att höra vad dom skulle äta till middag, vi var inte så sugna på att laga mat idag. Dom skulle minsann ut på Baan Thai och käka så vi blir bjudna på det, underbart ;) Så bordet är bokat till halv sex, precis den tid jag ville :) Emil fick bada nu på dagen också, han kommer inte hinna bada ikväll för det blir så sent, så nu är han ren och fin nför middagen :) Just för tillfället så sover han, han vart trött så han får vila nu innan vi ska iväg.

Själv ska jag väl göra mig klar också. Dra på mig nå vettiga kläder så jag ser ut som en normal människa, haha! Patrik ligger på soffan och sen nå skidor på tv tror jag? Själv så är jag faktiskt inte sådär intresserad så jag satte mig här istället :)

Det var allt för oss för denna gång, ha det bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0