Gravid igen?!

Neeeej, absolut inte. Haha!

Nu är det då verkligen hårdträning som gäller för min del.. Igår då lulebogubbarna var här så surrade jag lite med ena karl och han sa: Du ska ha en till liten va?! Tror ni jag fick panik??!!!  Har det verkligen gått så långt i min viktökning att jag ser gravid ut igen!  Kan inte säga annat än att det kommer bli mer träning och absolut mycket mycket MYCKET mindre slisk. Jag vill då fan inte se gravid ut, inte om jag inte är det! Usch och bläää..

Nåja. Sitter för tillfället och väntar på att få åka och träna. Emil lever rövare och har varit riktigt jävla arg mellan 2 och 4. Fråga mig inte varför, har ingen aning faktiskt. Tror han vaknade på fel sida. Men nu är han glad och busig igen :) Mitt charmtroll ;) Ska strax dra på mig träningskläderna och äta lite fil innan mamma kommer för då måste jag ut med Ebba så hon får kissa lite och sen brumma till Porsön för att möta upp Jonna.

Ikväll kan jag inte komma på vårat kärringhäng eftersom Patrik jobbar kväll. Men som det ser ut nu så kommer alla hit istället. Det hade varit skitkul :) Så vi får se hur det blir..

Nä, fixa lite nu.

Kommentarer
Postat av: Pia

HAHAHAHAHA! Vad svarade du då?;) Emil är rätt söt han med!:-D

2009-03-10 @ 16:52:50
URL: http://piasandberg.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Vílken jävla gubbe???!!! Helt sanslöst hur endel fungerar egentligen!

2009-03-10 @ 19:51:58
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: maria

men hahaha, du ser då banne mig INTE gravid ut! haha. det var det dummaste jag hört :D

2009-03-10 @ 22:15:22
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/
Postat av: tess

men vaa faan vilken mupp det måste ha varit, hoppas han skämdes ordentligt sen ;) jadu liisa, vi måste göra nå snart! jobbar nu till helgen men nästa vecka är ja ledig mån och tis? =)lika bra att planera så det verkligen blir gjort;P

2009-03-10 @ 23:12:06
URL: http://tessaan2.blogg.se/
Postat av: Marie

Hahaha. Jag skrattar fortfarande. :)

2009-03-11 @ 08:52:01
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0