Dagen idag.

Så var denna Lördag slut. Tänk, den här tiden sov jag igår. Konstigt! Haha ;)

Nåväl.. Emil vaknade strax efter jag hade skrivit förra inlägget så då fick han lunch i magen och sen gick vi ut. Men det blev vagnen istället för pulkan. Även Tomas följde med på en promenad. Riktigt skönt väder var det så det blev en längre sträcka och Ebba var lös i princip hela tiden. Snacka om lycklig hund! ;)

Kom oss in där vid två och då åt jag och Emil lite mellanmål. Myste och lekte till middagsdags för han och sen ville han sova en halvtimma igen. Skönt med egentid :) När Emil hade vaknat så gick vi allihopa till mamma och pappa på middag. Pappa gjorde friterad kyckling, alltid lika gott :) Till efterrätt blev det glass, mm ;)

Var hemma till sju så jag slängde Emil i säng på en gång och sen dess har jag enbart slappat. Såg nyss klart på melodifestivalen och vad ska man säga? Knaaaas! Haha. Nåja, det blir säkert bra i slutändan, brukar ju oftast vara de mest konstigaste låtarna som vinner hela skiten :P

Emil har nu inom loppet på 10 minuter hunnit vakna och skrika 3 gånger. Tror tänderna spökar.. Nu är det inte länge kvar tills dom kommit fram. Lillgubben min! :( Hoppas att både han och jag får sova nånting inatt.

Satt och kikade på nätet och hittade foppa-tofflor (Neeej, inte äkta) i Emils storlek ;) Ska köpa två par åt honom, förhoppningsvis så går han ju i sommar. Han kommer bli skitsöt! :) Ska nog även passa på att handla nå kläder åt han, det är ju som kul :) Fraktfritt var det nu också, perfekt tajming!

Nu blev det mycket. Ska ta ut hunden (om inte Patrik känner för det? Haha) och sen gå och lägga mig och hoppas på att få lite sömn. Hörde rykten om att det skulle vara bra väder imorgon så förhoppningsvis blir det nån härlig promenad! Och en massa tvättande, det kan jag lova er. Har inte tvättat nu på 2-3 veckor så det är nå jävulskt mycket tvätt. Usch!

Nånå.. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Nath

Bikbok, hade rea på dom nedsatta från 5 eller 600 till 199 kr, dock bara tills idag :(

2009-03-14 @ 23:00:56
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Nath

Bikbok, hade rea på dom nedsatta från 5 eller 600 till 199 kr, dock bara tills idag :(

2009-03-14 @ 23:00:57
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0