10 månader

Yes. Idag blir skatten våran hela 10 månader. USCH vad tiden gått fort, om 2 månader så blir det ettårskalas! Han är inte min lilla bebis längre, nu är han stora killen ju ;) Men det blir bara roligare och roligare, vi får ju mer respons från honom :) Emil och Ebba har blivit ännu mer bundisar, myser hela tiden. Ebba försöker lägga sig i Emils knä när han sitter på golvet men det går tyvärr inte så bra. Emil är ju inte så stor ;) Dom är det bästa jag har! ;)

Halv tio var vi ju på BVC för vägning och mätning. Kan inte säga annat än att jag blev paff. Han hade knappt gått upp nå på 2 månader, bara ökat med ca 250 gram! Men barnmorskan sa att det inte gjorde nå, han är ju frisk och mår bra :) Nu väger han iallafall 8990 g och är 73 cm lång. Han blir ju längre iallafall, haha :P Men hädanefter så ska jag trycka i han en MASSA mat så han smäller upp i vikt., haha. Nej, så hemsk ska jag inte vara! Han får mat då det passar ;)

Emil vilade aldrig på morgonen som han alltid brukar göra så han somnade nu klockan tolv, i egen säng igen! :) Däremot så får vi se hur länge han sover, om vi hinner gå med pulkan till Patrik. Om det blir som igår så kommer vi inte hinna iallafall. Hoppas han sover lite kortare idag. En timma till går bra ;) Men vi får se..


Såhär söt är Emil just nu ;)

Varit duktig och klippte Ebbas klor nu när Emil hade somnat.. Det behövdes verkligen! Gick lite snabbare idag, mutar med korv ;) Men hon tycker inte om det, hon är bra på att sprattla, haha!

Och inte har jag hunni prata med mamma idag heller, elakt va? Hon som fyller år. Jag har ringt henne men hon var så stressad så jag han inte ens säga grattis! Hon skulle ringa upp när hon hade tid men nu har det gått många timmar så ska ringa henne igen ;) Får se vad som händer ikväll.. Om jag far på Core? Eller till Jenny? ;) I värsta fall far jag på Bodypump imorgon om det inte blir nå idag.

Nu ringa mamma! ;)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Stoooorkillen :) Jag och Nova längtar efter att få träffa busEmil ju! :)

2009-03-05 @ 12:32:07
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0