Vad hände?

Ja, vad hände med vårat fina väder? Totalvänding med åska och regn, helknas! Nåja, vi han få oss lite sol även idag. Kom oss ut strax efter tolv, gick på statoil och sen till snickarstrand så Ebba fick simma lite. Väääldigt uppskattat ;) Jag plaskade lite i vattnet med Ebba medans Emil och Patrik tittade på, haha. Gick sen hem och stannade här ute ett litet tag, tills solen gick i moln, då gick vi in. Emil fick mellis och sen fick han vila.. det gör han än, skönt :)

Patrik har farit till Morjärv med brorsan. Pappa har kört fast med motorcykeln/crossen så dom var tvungna att fara och hjälpa han och dra upp den. Klantarsel till pappa jag har! Förhoppningsvis kommer Patrik hem i tid så vi kan åka till Måttsund och grilla med hans mamma och syster+sambo. Men det tror jag nog :) Själv så har jag hunnit ta mig en dusch så nu känner jag mig fräsch igen. Känner mig alltid så äcklig när det är sol, svettas som en gris. Men nu är det molnigt så då passade jag på ;)

Har fortfarande sjukt ont i nacken! Jättejobbigt :( Så fort jag rör på huvudet så värker det och strålar ända från nacken upp i huvudet, inge kul alls! :( Gör tillochmed ont att öppna munnen och tugga maten. Undra varför jag fått så?? Antingen så är det av karusellerna jag och Anne åkte igår, att jag har suttit och spänt mig. Eller så är det från Acn i bilen, att det drar så mycket. Ett mysterium. Ska dra på mig nå kläder och vänta på att Emil vaknar.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0