Sprickfärdig

Goddag.

Blev en sväng till stan idag efter Emil ätit lunch. Jag och Anne gick in till paradiset där vi handlade, nämligen BIKBOK. Dom hade halva priset på allt, precis allt! Det var endast idag tror jag? Nåväl.. Kom mig hem med två par leggins och två stycken linnen. Helnöjd! :) Anne knallade vidare till jobbet och vi (Jag och Emil) tog bussen hem klockan två. Tog ut Ebbs på en promenad och sen har vi enbart varit hemma. (Förutom klockan sex då vi tog ut Ebbs igen så hon fick skvätta lite :P) Vi har itne gjort något speicellt här hemma, bara varit. Superskönt :)

ikväll fick lilleman bada. Och klockan sju var det läggdags. Inga protester! :) Själv så slänge jag ihop en ugnspannkaka då Emil somnat som jag nyss har ätit i min ensamhet. Var riktigt jäkla skakis och illamående innan jag fick i mig maten. Men det berodde också på att jag enbart ätit 2 mackor imorse till frukost, och en cola under dagen. Just nu känner jag mig sprickfärdig. Jag äter alltid för mycket (för fort också) när jag är vrålhungrig :(

Nu tänkte jag ta mig en rök och sen ta tag i disken som är gigantisk just nu! Förhoppningsvis hinner jag slänga mig i duschen innan klockan blir nio för då måste jag se på tv :)

Trevlig kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0