Sommaren är här igen :)

Kan inte beskriva dagen med andra ord än sol och värme! :) Spenderat dagen ute på gården med alla goa grannar. Jari bjöd alla grannar på lunch idag ute i solen. Det blev en underbart god köttsoppa! Vi tackar och bockar :) Efter lunchen tog jag, Patrik, Emil och Ebba oss promenad till Apoteket och sen förbi Kevins dagis och hämtade hans kläder som dom hade glömt kvar. Tur att vi han dit innan det blev sommarstängt. Så Anne, nu är ni redo för regn! HAHA ;)

Emil slocknade direkt vi satte han i vagnen. Inte så konstigt eftersom han aldrig vilade imorse. Nåja, var tillbaka vid två och då vaknade plutten. Då bjöd Karin på tårta ute i solen eftersom det är hennes födelsedag idag. Grattis grattis! Tror aldrig jag ätit nån godare grädd/jordgubbs tårta, himelskt gott var det! Så det fick bli Emils mellanmål, men inte var han ledsen för det inte ;) Som sagt så har det ju varit riktigt varmt idag så jag drog ut badbaljan och badleksaker så Emil har varit nakenfis och hoppat i och ut från badbaljan! Och det bästa av allt var att han hade två lek kamrater :) Amelia (snart 4år) och Kate (19 månader) har också badat. En riktigt bra dag!! :)

Kom oss in strax efter fyra och då duschade jag av Emil fort så jag fick bort allt gräs. Sen har vi myst och busat. Han har varit en väldigt trött kille så han fick hoppa i säng redan halv sju. Däremot somnade han inte förrän halv åtta, men han var ju nöjd i sängen så :) Själv så har jag varit hurtig och tagit mig en promenad runt Kyrkbyn ikväll. Tog ca; 40-45 minuter. Riktigt skönt var det. Powerwalka och poppa musik i öronen i solskenet, me like! :) Blir nog samma sak imorgon kväll. Har även hunnit med att duscha så man blev lite fräsch efter all sol idag. Och nu tänker jag ta mig en hårdbrödmacka som kvällsfika! :) 2 dagar sen jag drack cola sist, hoppas det håller i sig!! ;)

Slänger in nån bild från dagen :)


Var mest nakenfoton så kan inte lägga in nå fler. Tror inte de andra mammorna uppskattar det, och inte jag heller för den delen :P


Emil hjälpte mormor att städa igår ;)


Vad kan han ha sett där uppe måntro?


Världens bästa Emil!


Mormor och Emil.

Det var allt från mig denna kväll. På återseende!

Kommentarer
Postat av: Nath

Ja,visst var den söt? :)

2009-06-24 @ 23:52:07
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: maria

men guud, är det där din mamma? hur gammal är hon??!?! ser ju sviiin ung ut ju!

2009-06-25 @ 22:48:00
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0