Onsdag

Godafton.

Lite sol har vi haft idag, skönt :) Har lallat på här hemma på förmiddagen och tagit det banan. Efter Emil hade ätit sin lunch gick vi ut och socialiserade oss med Jenny som kom förbi på lunchen :) Trevligt. Efter hon farit gick vi in och hämtade Patrik och Ebba och sen knallade vi till storsand för Ebba skulle minsann få årets första dopp! .) Visste inte om hon skulle vilja bada eller inte eftersom det var länge sen sist, men hon sprang ut i vattnet på en gång. Kan inte säga annat än lycklig hund! :) Patrik kastade pinnar med henne medans jag och Emil roade oss i sanden. Han kommer stortrivas på stranden i sommar, han satt hur länge som helst och lät sanden rinna mellan fingrarna och han var så lycklig så :D Mammas guldklimp! :) Dessvärre glömde jag kameran, som vanligt! :( Nåja, bättre lycka nästa gång.

Väl tillbaka så gick Patrik och Ebba in och jag och Emil stannade en stund i lekparken och gungade, åkte rutschkana och kröp runt runt i sanden. Iallafall Emil ;) Kom in strax före två och Emil fick lite mellis i magen och sen fick han vila. Han vilar ännu, skönt :D Vad plutt får till middag idag har jag ingen som helst aning om, nånting rotar jag fram ut frysen. Själv ska vi svulla och äta från McDonalds.

Nu ska jag kila vidare till tvn och ta det lugnt innan vilden vaknar ;)

Kommentarer
Postat av: lina

Jag och Leo måste dra oss ur morgon.. Jag har så jäkla mycket att göra. Så vi står över den här gången och hoppas få följa med nästa gång:-)

Hoppas ni får det trevligt iaf!!!

2009-06-10 @ 21:50:13
URL: http://linaoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0