Dag 4

Godkväll.

Här har vi ännu en dålig dag. Vädret är absolut inte på topp, just nu öser det ner en massa massa regn :( Hoppas verkligen på bättre väder imorgon, iallafall att vi slipper regnet. Mulet och molnigt kan jag ta, bara inte regn! Nåja.. vi lär ju märka :)

Idag for vi tillbaka till Valbo, gick på Apoteket och  på Coop där vi handlade lite nödvändigheter till Emil. For även förbi Morfar men Patriks tröja var inte där?? Undra vars den kan vara egentligen, spårlöst försvunnen?!! Kanske måste leta igenom bilen mera grundligt, om det nu går? Haha. Efter alla ärenden närmade sig klockan lunch dags så vi drog in till Gävle stad och lunchade på min farbrors resturang. Enbart husmanskost bjuds det på och det är grymt gott!! ;) Vi åt pasta med skinksås, yummie! ;) Tillbaka till stugan for vi sen och Emil passade då på att sova i bilen. Väl framme så hade kusin Rasmus (den minsta) kommit hit så självklart vaknade Emil. Dom har busat hela dagen lång. Emil verkligen älskar honom!! Jätteroligt att se dom leka :D Ebba är slutkörd efter en dag med Rasmus, haha :) Vi spenderade hela eftermiddagen utomhus tills regnet kom, sen dess har vi bara varit inne och myst. Emil fick sig en dusch nu ikväll så han är ren och fin inför midsommar. Så nu luktar han gott ;) Till min förskräckelse hittade jag även en fästing på Emils hals. Uuuusch!! Som tur var så hade den inte fastnat, han klarade sig! Däremot så kliar och kryper det på hela min kropp, jag får för mig att jag är full i fästingar. Blä!

Nåja.. Emil gick och la sig halv åtta och sen dess har vi inte gjort nånting. Sprättat en cider har jag hunnit med iallafall ;) Gött. Snart kommer Kattis, Patrik och barnen. Dom ska sova här, det blir trevligt. Sitta och surra om en massa strunt :) Nu har jag verkligen skrivit väldigt långt så ska avrunda. Ska fortsätta på min cider och bara känna lugnet, imorgon blir det full rulle från morgon till natt. Hur fan ska jag orka med? HAHA!

Hej så länge.

Kommentarer
Postat av: maria

fy farao för fästingar!!! tur emil klarade sig, ska jag vara ärlig tror jag aldrig jag ens sett en riktig fästing!!! och jag vill inte göra det heller ... hur länge ska ni stanna nu då? =)

2009-06-20 @ 22:24:22
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/
Postat av: Leonard

Hej! Fin blogg du har! :)



Ska vi följa varandras bloggar via Bloglovin?



Trevlig kväll!



Leonard

2009-06-20 @ 23:28:31
URL: http://trierer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0