Är jag vaken?!

Borde sova för länge sen, men icket. Känner mig inte särskilt trött heller för den delen. Men så är det nästan varje kväll och ändå slocknar jag på en gång när jag väl lägger mig ner, haha. Konstigt det där :)

Nåväl.. Eftermiddagen spenderades hemma med världens suraste Emil. Han har varit riktigt jäkla bitter idag. Hoppas han har en bättre dag imorgon för om det ska fortsätta såhär kommer jag flyga i taket snart! :P Vi myste på här hemma framför tvn (säkert i hela 10 minuter, REKORD!) medans Patrik lagade middag. Idag blev det pasta med skinksås, Emil gillar det :) Han åt riktigt mycket, det är bra! :) Blev även över så jag kunde frysa in en portion åt honom. Så nu har jag bunkrat upp med några matlådor åt honom.. som bra att ha då jag/vi inte orkar laga nån mat ;)

Slängde han i säng sju och tog sen tag i disken. Strax före åtta brummade jag till Marie där vi hade kärringhäng, alltid lika trevligt :) For hem efter Desperata och sen dess har jag i princip inte gjort något alls. Eller jo, en sak har jag gjort.. Har skrivit en lista på allt som ska packas inför resan. Det ni :) Så den har jag hängt upp på kylskåpet så det går fort att packa på Lördag kväll. Förhoppningsvis! :)

Nä.. en sista rök innan sängen ropar!
Nattinatti

Kommentarer
Postat av: lina

Fan vad skönt:-) Då kan du shoppa lite extra!

Jo, det funkar för oss:-)

2009-06-10 @ 07:47:07
URL: http://linaoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0