Ännu en bra dag! :)

Vi kom oss till stan vid elva snåret och for hem halv ett. Det blev en kort visit med enbart lunch och bus för barnen på M&P. Men det är trevligt det också :) det blev jag, Jenny och Elin plus barnen.

For hem och då kom Jenny, Loke och Dolly hit efter en liten stund. Vi tog oss en promenad (även Ebbs var med såklart) i långsam takt, haha :) Gick och surrade och köpte lite gottigott på Rimi. Jättetrevligt. Tack för promenadsällskapet Jenny! ;) Och Ebba tackar Dolly för sällskapet, haha :P Var tillbaka vid tre och då kom Emils farmor på besök. Sen har vi inte gjort så mycket mer.. Vi har ätit en enkel middag som bestod av grillkorv och pommes. Emil har nog aldrig ätit nåt godare? Haha. Tror aldrig han ätit så mycket som han gjorde idag. Men det är bra, han ska ju vara mätt efter maten. Det var iallafall det som var planen! ;)

Nu far han runt som ett yrväder i lägenheten och leker för själv, jätteskönt då mamma får lite egen tid! :) Tänkte snart gå ut i lekparken en snabbis innan vi tar en kort promenad med Ebba. Sen ska vi in och bada och sen är det nattinatti för Emils del. Själv blir det väl det vanliga.. Plocka undan och diska. Superkul, eller så inte! Och givetvis ska jag se Desperata ikväll :)

Nu ska jag aktivera barnet med utelek.

Kommentarer
Postat av: Stina

Alla får två sprutor nu. De har lagt till ett till vaccin. De började med det för snart 1 år sen tydligen....

2009-06-02 @ 21:40:05
URL: http://lillstinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0