03.44

Godmorgon.

Emil har varit pain in the ass på morgonkvisten. Iallafall enligt mig. Nuför tiden brukar han (nästan) aldrig vakna på natten, men inatt gjorde han det. 03.44 vaknade plutt och tror ni han ville somna om? Neeej. Så vi har legat i våran säng fram till sju och då gav jag upp. Vi har väl sovit lite till och från hela morgonen, men jag har ju inte fått någon ordentlig sömn tyvärr :( Nåväl.. får ta igen det ikväll :)

Vi har iallafall busat och ätit frukost än så länge. Nyss slängde jag Emil i säng och det är tyst så förhoppningsvis somnar han snart om han inte redan har gjort det? Men det tvivlar jag på. Ska iallafall ta en dusch på en liten stund så jag känner mig som en människa igen :) Annars kommer det nog inte bli många knop gjorda idag. Måste köpa skruv och dylikt så vi får upp rullgardinerna och Emils två hyllor. Det har jag bestämt att vi ska fixa idag. Sådetså!

Nej ni. Ska kolla vad barnet gör.

Kommentarer
Postat av: lina

Jag ser att du har haft en lika strålande morgon som jag! :-)

Om man loggar in på sitt skattekonto på skatteverkets hemsida kan man kolla när pengarna betalas ut. Mina pengar har betalats ut den 6/6.. så rimligtvis borde dom finnas på kontot idag eller imorgon:-)



Ja, det gör vi gärna!! :-) Vart ska vi?



Kramar!!

2009-06-09 @ 11:29:11
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: Marie

Men grattis! Vincent vaknade samma tid. Dock lyckades jag söva om honom efter drygt 30 minuter när vi hade lekt lite så jag fick sova ändå till 7. :D

2009-06-10 @ 08:05:23
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0