Trötter

Gokväll.

Förmiddagen spenderades här hemma med mys och gnäll, haha! Efter att Emil hade vilat och fått äta mellis tog vi oss allihopa en promenad hem till Anne, Joni och Kevin. Jonis pappa (vilket då blir Patriks farbror) med sina två barn var där på besök så i ville säga hej :) Inte för att jag förstår nånting av vad dom säger (alla pratar finska) men Patrik fattar ju och det är det som är huvudsaken :) Vi satt ute och ungarna sprang och lekte, riktigt mysigt :)

Vandrade sen vidare till mamma och pappa där vi har ätit middag. Sen hem, blöjbyte, pyjamas, välling och hopp i säng. En supertrött Emil var det som stupade direkt i sängen. Jag han inte ens lägga ner han så hade han i princip somnat.

Nu har jag plockat undan här hemma så det är rent och fint, bortsett från golvet. Kanske orkar mig på att damsuga imorgon? Vi får se ;) Disken fixade jag under dagen så nu finns det ingenting mer att göra. Förutom att vika in tvätt i skåpen som jag tvättade i Söndags, men jag har bara inte orkat helt enkelt. Bara jag gör det innan Söndag för då ska jag tvätta igen, haah!! :P

Nu ska jag slappa lite och sen kanske det blir en promenad. Beror på om Patrik ska iväg eller ej.
Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Lisa G

Haha du vill bra gärna veta eller hur;)? Men du får veta det sen, jag LOVAR!

Synd att inte jag e kvar på jobbet då du kommer tillbaka:( KRAM

2009-07-10 @ 21:39:19
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0