Nu är det gjort!

Yes. Nu äntligen är jag klar med städningen. Damtorkade medans Emil tog sin vila efter lunchen. Då han vaknade drog jag med trasan i hans rum och plockade bort alla sängkläder. Sen blev det att damsuga och skura. Så nu luktar det gott här hemma! :) Emil har fått hjälpa mamma att skura, det är ju hur kul som helst!! :) Så han har skurat på här helt själv i säkert 20 minuter. Bra sysselsättning ;)

Riset är på spisen så snart blir det middag. Har Burgundisk gryta i kylskåpet som Patrik gjorde i förrgår så det ska vi mumsa i oss. Får se vad Emil tycker om det? Han tycker säkert om det :)

Har även hunnit vara på Barnens hus medans Emil sov. Rasmus fyller ju 1 år idag, stora killen! :) Vi ska dit imorgon på kalas, så då passar de ju bra med en födelsedagspresent åt honom :) Har varit och kikat lite som sagt men kunde inte bestämma mig vad jag skulle köpa så jag får fara och handla imorgon innan vi ska dit. Passar kanske på då Emil vilar? He blir nog bra :)

Nånää.. Ska kolla om riset är klart snart för Emil är arger nu, mest troligt hungrig. Sen drar jag mig mot Maxi skulle jag ta och tro. Köpa en massa gotta till ikväll och bara mysa ner mig i soffan :) Emil kanske får haka på? Så har han nånting att göra, haha :)

Ha en bra kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0