Våran dag!

Då var det kväll och strax sovdax!

Dagen har varit bra. Efter Emil åtit lunch gick vi till mamma och pappa och lämnade lilleman för vi tänkte göra lite ärenden och han har så jääkla tråkigt i bilen. Så vi han storhandla, byta kupévärmaren, köpa nya torkare till bilen och hem och plocka upp all mat, på lite mer än en timma. Det är väl rätt snabbt, eller? ;) Efter det så gick vi och hämtade Emil och vi tog oss en promenad runt storsand, Ebba fick springa lös hela tiden. Lyckligare hund får man ju leta efter, haha ;) Och självklart så glömde jag kamren, som vanligt! :(

Sen har vi bara varit hemma hela dagen. Myst och lekt. Emil fick bada ikväll för han älskar ju det så sjukt mkt, då snackar vi om lycklig kille! ;) Han stupade i säng kvart över sju, skita trött var han!

Strax efter åtta så brummadej ag till Ica Maxi, tänkte handla massa blöjor, gröt och dylikt. Men när jag väl är där så har dom varken blöjor ELLER gröt! (iaf det som jag skulle ha) Har aldrig varit med om det tidigare, riktigt störande, haha! nåälv, det går ingen nöd här hemma, vi har så vi klarar oss, men vi behöver ju mer snart. Får åka igen på Tisdag och hoppas dom fått in då ;) Väl hemma så kom Anne och Suzie förbi, skitskoj :) Satt och surrade om allt och inget.

På tal om nå helt annat så har Emil ställt sig upp efter en möbel idag för första gången! :) Han är ju sp stor nu min lil kille :) Slänger in en bild så ni har bevis ;)


Kan ju även påpeka att han var jätteledsen, tror han tyckte det var läskigt att komma så högt upp :P

Så det var våran dag. Nu ska jag ta och ringa Anne! Imorgon blir det stan, wihoo ;)

Bjuder på nån till mysig bild på mina fina! ;)


Vackra djur :)


Morgonbuuuus :)



Haha, jag hittade han bakom gardinen i köket! Bus Emil ;)


Klöderna jag köpte igår, jättesöta enligt mig :)


Så jäkla kul att äta själv. Och grisigt!


Mammas duktiga kille borstar tänderna! :)


Min Ebba :)



Kommentarer
Postat av: Marie

Snart går han! Hujedamig. Storkillen. :)

2009-01-26 @ 09:14:33
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0