Lördag

Som jag skrev tidigare så var Emil ett litet monster i morse. Han somnade vid nio och jag likaså. Vaknade klockan elva av en grinig Emil, IGEN! :( Men så såg jag varför han var så ledsen, det är på väg en till tand! En till där nere.. den har inte spruckit igenom, men man ser att det finns en där. Stackars liten. Och jag som varit så arg på honom! :( Det är ju inte hans fel, självklart så gör det ju ont :( Nåja, han lugnade ner sig ganska fort och har varit någorlunda snäll resten av dagen :)

Vid ett tiden packade v in oss i bilen och gick ut på isen mellan Sunderbyn och Avan. Ni vet isvägen över? Vi parkerade på sidan av och gick efter isvägen så Ebbs fick springa av sig. Tog även med oss en tennisboll och gissa om hon sprang? Hon sprang och sprang och sprang.. Det fanns inget stop på henne, tills vi sa åt henne. Haha! ;) Söt Ebba! Tyvärr så glömde jag kameran, får ta med den nästa gång..

Efter bollkastandet for vi förbi Ica Maxi så jag sprang in och handlade lite saker åt Emil och sen for vi hem. Tagit det lugnt här hemma tills det var dags för middag hos mamma och pappa halv sex. Alltid lika gott att äta där! :) Satt och surrade och åt glass till efter rätt.. Krossad Choklad sitter aldrig fel :P Emil fick välling innan vi gick hem så det var bara att slänga han i sängen direkt vi kom hem.

Patrik är hos Daniel och hänger och själv så nöter jag här. Har diskat och plockat undan, ja det vanliga. Så nu ser det fint ut igen! :) Blev ingen bio för oss idag, Patrik ville gå imorgon istället. Han tyckte det passade bättre än Söndag eftersom man då oftast brukar ha som tråkigast, haha :) Han är allt rolig min karl.

Nu ska jag slänga mig i soffan med mitt lördagsgodis och bara mysa! ;)

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej :-)

Tack för tipset! Jag fick också rådet av min bm men hon rekomenderade sempers magdroppar för att man bara ska ge 5droppar en gång per dag. Funkar väl lite sisådär kan jag tycka.. ger det burken ur och blir det inte bättre så ska jag defenitivt testa minifom istället!!

Vilken söt kille du har! :-)

2009-01-10 @ 21:56:58
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: jonna

jo hon gillar den som fan:D

som sagt,billiga leksaker e bäst:)

2009-01-11 @ 11:55:46
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0