Kan det gå över nån gång?

Snart kväll och Emil ska sova. Han är redan trött men vägrar att vila, så då får det vara!

Dagen har varit rätt lugn och skön. Somnade om med Emil på morgonen och vi klev inte upp förrän klockan elva! Brukar inte sova så länge så jag fick lite ångest. Då var det bara att knalla ut med Ebba (Dumpade Emil med pappa den sjuklingen) men blev bara en rastning. Väl inne skulle jag ge Emil lunch, men tror ni han åt den? Neeeejdå, inte det! :(

Strax före ett brummade jag och Emil till Storheden och gick på Apoteket där vi införskaffade oss två olika salvor + tandborste&tandkräm åt lilleman. Så nu har han han två tandborstar, en lek-tandborste och en "riktig" tandborste ;) Efter det råååkade vi gå in på Lindex och där rååååkade jag hitta en pyjamas åt han som jag bara var tvungen att ha! Haha ;) Skämt å sido.. Men han behöver nya pyjamaser (som jag intalar mig själv) eftersom dom han har börjar bli lite små och så är dom så tråkigt urtvättade, tss :P Så nu köpte jag storlek 80 så han kan ha den ett tag :) Tog sen bilen till Ica Maxi och handlade mat, gröt och fruktdrycker åt Emil. Så han dricker mycket iallafall, både vatten och nu Pärondryck. Den var skitgod tydligen ;) Till oss handlade jag enbart tandkräm och tandtråd (FAN, glömde topz!) och en dricka till Patrik.

Var borta en timma ungefär så direkt vi kom hem tog vi oss en promenad med Ebba i snövädret. Faktiskt riktigt skönt att vara ute idag! Varit "instängd" så länge så det var härligt med friskluft :)

Nu är vi bara hemma och ugglar. Patrik ligger fortfarande i soffan och mår pyton! Hoppas han slipper kräkas snart :/ Emil surar på golvet i vardagsrummet och Ebba vet jag inte riktigt vad hon vill? Sitter och stirrar på mig under databordet! Skum hund.

Glömde nämna igår att Emil tog sina första "krypsteg" igår!! :) Han gjorde det några gånger under dagen. Inte så många, men det är på gång nu iallafall :) Fast idag har han inte gjort det nånting, han har nog inte så mycket energi eftersom han knappt ätit nå sen lunchen i söndags :( Fick iallafall i han lite yoghurt för ett tag sen, men den kom upp typ nyss. Han måste bli bättre snart, blir galen! Han är ju superpigg mest hela dagarna så inge fel på den fronten, men man vill ju kunna umgås med folk!

Nu hör jag att han är på väg hit, ska kolla vad han gör för nå bus i hallen! Ha det bra :)

Kommentarer
Postat av: Marie

StorpojkeEmil, snart går han ju! :)

2009-01-21 @ 10:09:53
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0