Slapp dag, som vanligt

Även denna dag har spenderats hemma. Har knappt varit utanför dörren idag.

Patrik tog Ebba på en långpromenad runt Kyrkbyn och jag och Emil passade då på att byta sängkläder och damsuga. Så nu är det rent och fint. Förutom disken eftersom vi ätit idag, den tar jag senare eller kanske imorgon bitti :)

Till middag åt vi Tacos, super smarrigt! Var länge sen sist så det satt bra i magen :) Emil fick tyvärr inte samma lyxmat, han fick nöja sig med gröt ;) När vi åt så fick Emil smaka/suga på en gurkbit, mmm :) Det var gott, han blev skogstokig när han inte fick nå mer! Haha. Man ska lära barnen att äta grönsaker i tidig ålder :P

Emil fick bada ikväll och nu så sover han. Tror han somnade vid halv åtta. Första kvällen på länge sen jag inte hör ett endaste pip från han, han somnade på stört! Han var trött.

Har precis kommit ut från duschen, den var efterlängtad! :) Ska klä på mig och inte göra nånting alls. Emelie skulle  höra av sig då Vilma somnat, kanske att jag far förbi där en snabbis och lämnar tillbaka en bananlåda med kläder som är Vilmas. Om hon nu har tid? Men det hoppas jag! :)

Ha en bra kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0