Redan Söndag?

Igår blev det inte så mycket bloggande. Hade inte tid och så tänkte jag inte alls på det faktiskt.

Emil åt lunch vid elva och sen knallade jag och Anne och barnen till Storheden. Vi gick på Lindex och H&M. Självklart så råkade jag hitta fina saker till Emil på H&M så jag var bara tvungen att köpa, fast jag sagt att jag inte ska köpa nå mer kläder, haha! Lägger upp en bild sen så får ni se så söta dom var ;) Vi kom oss hem till halv tre så då lekte vi tlls det vart dags för gröt åt lilleman och sen for vi till Antnäs på middag! :) Blev hemmagjord pizza, det var gott :)

Emil fick byta om till pyjamas och äta välling i Antnäs och sen for vi hem, han slocknade som en sten i bilen så det var bara att lyfta över honom till sängen :) Jag var duktig och städade lite och diskade. Sen blev det duschen och efter det for jag förbi Anne en sväng. Vi drack läsk och käkade chips och godis, gött på Lördagsgodis! ;) Var hemma för elva nån gång och då blev det bara att slappa i soffan för att sen sooova.

Idag fick jag lite sovmorgon, Emil vaknade 06.20 wihoo ;) Annars brukar han vakna 05.00 ibland och bara ligger och sprattlar, haha! Så nu har vi klivit upp, han har ätit välling och hunnit bajsa en gång. Idag gav jag han den vanliga vällingen för nu har han blivit jättehård i magen istället, så vi börjar med messmör igen ikväll.

Vad den här dagen har att erbjuda har jag ingen aning om. Antagligen så blir det att vi åker och handlar idag. Ska även passa på att städa lite snabbt, iallafall en damsugning behövs! Sen har jag tvättstugan ikväll så där kommer jag spendera min tid. Som tur är så är det bara liiite tvätt så det går fort ;) Blev även bjudna på middag i Antnäs idag igen så vi får se hur vi gör.. Ta en långpromenad med Ebba står också på mitt schema, skulle verkligen behövas. Igår satt hon inne HELA dagen, min plutt :( Men det här tar vi igen, ellerhur Ebbs?! ;)

Nu ska jag springa efter Emil. Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: maria

vi har också ätit hemmagjord pizza idag =) gott! men hörrööö, kommer ni nu på lördag? kooom igeen! =)

2009-01-25 @ 20:36:35
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0