På bättringsvägen

Känner mig mycket bättre nu. Nu är jag iallafall inte döende ;) Som tur är så har varken Patrik eller Emil blivit dåliga. Än så länge kanske jag ska säga? Finns ju flera dagar, och det är ju ett monstervirus dethär! Det blir nog bra.

Ebba har nog haft världens tråkigaste dag idag. Emil också för den delen. Bara suttit inne och inte gjort nånting alls. Har inte haft nån ork eller energi över huvud taget! Men förhoppningsvis är den tillbaka till imorgon :) Mår jag bra imorgon så ska jag ta en storstädning av lägenheten, speciellt toaletten, haha.

Patrik for precis till McDonalds. Jag är skitsugen på deras små cheese burgare! :) Och vi måste få i oss nånting, jag har inte kunnat äta sen middagen igår, så det har ju gått en sisådär 27 timmar sen sist jag åt. Så jaaa, jag är hungrig nu! :) Jag kan ju tyvärr inte bara leva på cola och vatten.

Emil sover nu äntligen, (visst får man säga så? :P) eller ja, sen 1 timma tillbaka. Han har varit jättegrinig hela dagen! Skitjobbigt, speciellt då man inte mått bra. Men vi har överlevt, nya tag imorgon :)

Ska slänga mig i soffan och invänta små cheese!

Kommentarer
Postat av: Nath

Jag såg det, stackare! :(

Vi mår bra än så länge, kändes inte aktuellt att vara magsjuk just nu! haha

2009-01-17 @ 21:08:56
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0