Jag fick sova!

Yes. Emil vaknade bara två gånger på kvällen, men sen under natten har vi sovit allihopa. Jätteskönt! :) Så nu har Emil en pigg och utvilad mamma :)

Idag blir det också en promenad, fast jag vet inte hur kallt det är så får se om det blir en lång eller kort sväng!

Emil sitter här på golvet i datarummet, han kröp ut i hallen och skulle dra i alla jäkla sladdar så jag drog in han hit. Fast här är det nästan värre, han vägrar sitta i knä och ska bara vara på golvet bland alla sladdar. Skitunge!! ;)

Måste ta han nu, han är galen!

Kommentarer
Postat av: lina

Hej! Ja, visst är det härligt dessutom så är Leo ruskigt bra på att kräkas:-) hö hö. alltså efter ånga funderingar så måste jag ju fråga om du är en kompis till Stina Hedenström? Vill som minnas att jag träffat dig där nån gång??? Eller är jag helt ute och cyklar??:-)

2009-01-15 @ 17:35:50
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: lina

Ja, då är jag med på noterna:-) Men visst var det så.. jag kommer faktiskt ihåg det! Allt efter att jag blev gravid är däremoten dimma:p Dåligt minne är bara förnamnet, och det har då bara blivit värre sen lilleman kom till världen. För att inte tala om hur virrig man blivit. Hoija:-)

Hur är allting med Emil då? Läser att han har haft några besvärliga nätter.. huvva! Vi hade våran första besvärliga natt inatt. Så då har man gjort det också:-) Har Emil haft problem med magen när han var liten (mindre:p)?

2009-01-15 @ 19:34:04
URL: http://linaoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0