Fredag kväll

En lugn dag idag, som vanligt.

Enbart varit hemma och myst på. Emil har varit lite smått grinig idag och även några dagar tillbaka. Förhoppningsvis går det över snart, kanske fler tänder på gång? På tal om tänder så har jag nog inte ens skrivit att första tanden har kommit? Haha :) Den tittade fram några dagar innan julafton. Än så länge syns den inte när han skrattar men man känner den jättebra! :)

Idag blev det god middag med fläskfilé, potatisgratäng och sås, mums! :) Sen har jag bara varit hemma ikväll med Emil och Ebba. Patrik for till Hertsön för att dricka någon öl men han skulle inte bli så sen, Ebba måste ju ut en sista sväng. Emil somnade kring halv åtta så jag fixade och donade som vanligt. Sen kom Malin förbi, trevligt med sällskap! :) Så vi satt och surrade till tio och sen for hon hem..

Nu tänkte jag ta och äta min choklad och dricka min cola och se på film! Haha, jag ska aldrig ha något nyårslöfte längre. Det jag tog som löfte i år bröt jag igår! HAHA :D

Bjuder på en mysig bild på min lillkille :)

Emil ÄLSKAR att bada! ;)

Finns mer bilder på pixbox. För dom som inte vet så heter jag Pluppi där.
Ha en bra kväll. God afton!

Kommentarer
Postat av: jonna

söt ungen!!!

den kosta bara 149;)

2009-01-03 @ 09:12:38
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: Nettan

Viktor älskar oxå att bada, men måste fråga ser att han sitter så bra Emil i sin badbalja, tycker Viktor halkar som kring när han sitter, har du ngn som där halkmatta i botten lr?

2009-01-04 @ 21:50:16
URL: http://busbrud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0