Dagen än så länge

Morgonen började som alltid. Välling, bus, lek och sen sova igen. Självklart gick ju jag också och la mig igen, så himla skönt! :) Så kvart i nio klev vi upp (för andra gången) och busade lite till tills Patrik vaknade. Vid tolv tiden så kom Sara, Josef och Freya på besök, alltid lika trevligt :) Freya och Emil var på golvet och vi andra surrade som vanligt.

I samma veva som dom for hem så passade vi på att gå ut med Ebba, Emil behövde också sova så det var ju väldigt passande! Blev en rätt kort sväng faktiskt, för sen brummade jag och Emil vidare till Marie, John och Vince! John fyller år idag (grattis grattis!) så där blev vi bjudna på jättegott fika! :) Satt och surrade, Emil åt gröt och sen for vi hem. Så vi har inte hunnit vara hemma alltför länge.

Idag har Emil nästan ätit som vanlig, äntligen! :) Till lunch åt han nästan (det mesta iaf) en hel burk med Spaghetti och köttfärssås, sen hos Marie fick han även en liten yoghurt som han åt upp. Plus gröt till middag, fast där lämnade han lite, men det var ju inte så konstigt med tanke på att han ätit en liten yoghurt typ 40 minuter innan. Så hoppas han är bra nu! :) Men ska ändå fortsätta med Majsvällingen ett tag till, vill vara på den säkra sidan.

För tillfället är Patrik och hämtar käk så det är väl det jag väntar på och fördriver lite tid här :) Emil somnade i bilen och sover än så länge, skönt! Kanske jag tillochmed kan få äta i lugn och ro? Spännande att se. Han har en tendens att vakna precis då vi ska äta. (Det har säkert alla andras barn också, haha)

Färdigskrivet.

Kommentarer
Postat av: lina



Ja, det är ju så snuskiga huspriser här.. hoija!



Jag har faktiskt också jobbat som telefonförsäljare en väldigt kort tid under gymnasiet:p så jag vet exakt hur kul det är!



vad händer i helgen? :-)

2009-01-23 @ 19:21:40
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: lina



Ja, det är ju så snuskiga huspriser här.. hoija!



Jag har faktiskt också jobbat som telefonförsäljare en väldigt kort tid under gymnasiet:p så jag vet exakt hur kul det är!



vad händer i helgen? :-)

2009-01-23 @ 19:22:23
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, det är ngt de känner på sig det där när man ska sätta sig o äta verkar det som . =) Känner igen mig . ; )

2009-01-23 @ 20:00:43
URL: http://frunilsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0