Blåbärssoppa vs MAX mat ;)

Sådärja, då var allt stök och bök över för denna dag. Endast rasta Ebba senare en sista sväng, sen är jag HELT ledig ;)

Emil fick bada ikväll. Egentligen får han nu inte bada så mycket (får och får, BM tyckte inte det men jag gör ju som jag vill ;) eftersom han har torrfläckar lite här och där och stora röda utslag på rumpan. Han älskar att bada så självklart får han det! Jag är iallafall noga med att smörja in han efteråt. Och så köpte jag nya salvor idag som är bra mot torrfläckar, så det så ;) Sen fick han hoppa i nya pyjamasen (Neej, inte den jag köpte idag, det är en annan som vi inte använt ännu, hehe! Jag vet, jag är JÄTTEBRA på att köpa pyjamaser :P) och äta välling. Och nu åt han upp all välling, äntligen! :) Så han sussar gott sen 3 timmar tillbaka.

Jag har då hunnit plocka undan alla leksaker, diskat, handlat blåbärssoppa (till Patrik såklart) på coop, köpt MAX mat åt mig själv och nyss kom jag in från en promenad med Ebba som enbart gällde lek ;) Var ute i lite mer än en halv timma och bsuade i snön, gissa om hon var lycklig?! ;D På väg hem gick jag förbi mamma och hämtade spik så imorgon ska jag ta tag i att spika upp listerna i hallen. Vi är inte så snabba med andra ord! ;)

Nu ska jag försöka få tag i Suzie igen. Suzie, du säger att jag ska ringa och när jag ringer så är det upptaget! Vad är det för stil vaaaaa??! ;D

Kommentarer
Postat av: jonna

faaaaan va gott me max!!!!:D

2009-01-20 @ 23:00:57
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: lina

ja men eller hur, och det var minsann ett rejäääält lass :-) så skönt! allra skönast var det nog för mamma:-) vad har ni haft för er idag? ser att det fortfarande är sjukstuga hemma, huvva! krya på er!!:-)

2009-01-20 @ 23:49:29
URL: http://linaoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0