Är det såhär du bjuder tillbaka?

Smått less och jätte jätte trött just nu.

Emil fick vara vaken längre igår eftersom vi var iväg, han fick vara vaken en timma mer än vanligt. Men självklart så vaknar han 05.20 och ska kliva upp!! Är det tacken för att han fick vara vaken längre igår och leka med de andra barnen? Han var iiinte snäll med mamma sin, det tycker inte jag! :( Såhär tidigt har vi aldrig klivit upp..

Bara att le och se glad ut. Men det är inte alltid så lätt, speciellt inte då jag är supertrött.

Nu sitter han här nedanför mig och leker med internetdosorna, tur att nånting roar han, åtminstone några minuter ;)

Nu ska jag sluta vara så pesimistisk, men kan lätt bli så då jag inte har något morgonhumör för fem öre. Som tur är brukar jag bli på bra humör jättefort! Det börjar redan bli bättre, haha :) När jag väl klivit upp från sängen så brukar allt vara okej, men innan det så är jag jätteond ;P

Tänkte egentligen inte gå och lägga mig igen då Emil somnar om, men jag tror jag gör det iallafall. Han borde inte vara vaken så länge till så det ska bli skönt att få lägga sig ner igen ;) Jag får ta en dusch sen när vi klivit upp istället.

Aja. Godmorgon då gott folk :)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Tidig morgon för mig med, se det så :P haha, Ice började pipa halv sex, så då var det bara upp och hoppa, på med kläder på Nova, packa henne i vagnen och ut och gå. Ja fy fan, nu sitter vi och ser nyhetsmorgon och Nova har käkat gröt :)

2009-01-29 @ 07:07:42
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0