Tisdag hela dagen

Godmorgon.

Då satt jag här igen, före tuppen. Hur ska man få barnet till att sova längre? Haha :) Jag vill inte kliva upp halv sex - sex varenda dag. Kan han inte åtminstone sova till sju iallafall? Hoppas han blir bättre på det snart, jag hade då inte klagat! ;)

Idag blir det nog ännu en lugn dag här hemma. Ska försöka orkar packa upp den sista flyttkartongen idag, det måste nu bli gjort! Sen ska jag packa upp tvätten också, gjorde aldrig det igår kväll. Duktiga Lisa låg i sängen redan strax efter elva :) Däremot somnade jag inte på en gång men det är ju en helt annan historia. Huvudsaken var ju att jag skulle gå och lägga mig i tid :)

Patrik jobbar förmiddag den här veckan så han går upp före fan. Jag brukade vara jättelättväckt innan Emil kom till världen, men efter det så har jag skitsvårt att vakna (förutom om Emil är ledsen såklart). Telefonerna kan ligga brevid mitt öra och ringa, jag hör ingenting! Men imorse är det första gången som jag vaknar av Patriks väckarklocka. Vanligtvis brukar ju inte det vara roligt men för mig så var det de! :) Kanske jag får tillbaka min vanliga superhörsel? Det hade inte varit helt fel :)

Nu måste jag springa efter Emil, han har tagit sig in i badrummet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0