Söndag

Blev en bra kväll igår! Bra sällskap och bra dricka, haha ;) Tror vi var hemma kring halv ett så det blev inge sent. Men det var skönt, jag kom ju i säng i tid iallafall :)

Patrik och Emil klev upp halv sju, själv klev jag upp halv tio, wihoo ;) Superskönt att ligga och dra sig, händer ju ALDRIG nuför tiden. Dagen har varit lugn.. varit och handlat lite, tankat bilen och fixat i Emils rum :) Jag är långt ifrån klar men nu sover han där inne. Första natten, tufft :D Fast hade lite separationsångest när jag la han där inne, han SKA ju sova med oss, i vårat rum :P Men det blir nog bäst såhär, tror iallafall att JAG kommer sova mycket bättre. Vi får se helt enkelt :) Det var då inga som helst problem att lägga han, skönt :)

Förövrigt så har jag, Emil och Ebbs varit hos mamma och pappa och käkat middag, (jag åt, inte trollen ;) blev hamburgare och pommes. Smaskens! ;)

Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva. Fick ett sms för ett tag sen så ska kolla vem det var ifrån. Kan nästan lova att det är nå reklam eller svammel, jag får bara sånt nuför tiden, haha.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0