Den kom fram igår!

Japp. Igår kom tredje tanden fram, så nu är den igenom tandköttet. Den syns knappt, men den har kommit fram iallafall :) På Emil alltså.. för dom som inte förstog det? ;)

Dagen har varit slapp. Jag och Emil har fixat och donat (eller jag rättare sagt, Emil har mest lekt) här hemma på förmiddagen. Hängde upp en tavla och det fina fotot/fotona (?) på Ebba i hallen, så nu är inte alla väggar tomma :) Enbart den stora väggen i hallen är tom, men den fylls snart den också! :) Sen plockade vi undan alla saker från köksbordet och stoppade in det i skåp så nu är det fixat. Måste ta tag i den sista kartongen imorgon och sen går jag lös på Emils rum ;)

Tog oss en härlig promenad mitt på dagen och Emil sov då som vanligt. Brukar passa på att gå ut då han ska sova, han sover så himla mycket bättre ute. Gick och mötte upp farmor Anki och sen gick vi hit. Efter att Emil ätit middag så ville han sova, vilket han oftast inte vill göra på eftermiddagen, men självklart fick han göra det. Även jag slumrade till några minuter, skönt! ;) Passade på att åka och handla när han sov (Patrik var hemma såklart, haha) och så passde jag på att panta alla jäkla coca-cola flaskor som vi hade. Gissa hur många kronor jag fick ihop? 81 spänn!! Och då var det enbart cola flaskor. Kanske ska sluta dricka läsk? HAHA ;) Nåja, perfekt att handla för dom pengarna :)

När jag kom hem hade Emil vaknat och var grinig, som alltid den tiden. Pappa Patrik fick underhålla honom medans jag gjorde lasagne. Jag gjorde maten, peppar peppar!! :P Gjorde även en riktigt god sallad till, den satt där den skulle ;) Blev lite sen med middagen så jag åt då Emil hade somnat, strax efter halv sju. Efter maten blev det en dusch och sen for jag till Anne och hängde :) Stannade tills klockan blev tio, gick ut med Ebba då jag kom hem och nu sitter jag här. Som vanligt.

Tänkte försöka krypa till kojs lite tidigare idag, helst före halv tolv. Så nu ska jag nog avrunda så jag hinner med att packa upp tvätten sen igår och fixa lite annat.

Godnatt :)

Kommentarer
Postat av: Malin

God natt :)

2009-02-16 @ 22:52:48
URL: http://malindas.blogg.se/
Postat av: Marie

Nä Lisa tänk så här. Du tjänade ju 81 spänn på att dricka Cola. Om du hade druckit ännu mer Cola hade du tjänat ännu mer pantpengar. ;)

2009-02-17 @ 07:48:27
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: jonna

hahahah, håller me marie.:D du har ju nästan tjänat på de;P



Va gulligt ma tand nr 3, han kommer ikapp;)

2009-02-17 @ 10:43:47
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0