Uppdatering.

Nu var det ett litet litet tag sen jag skrev här. Ska försöka dra en snabb uppdatering över Måndagen och Tisdagen ;)

Måndagen blev som planerad. Vid tio tiden var vi på storsand med Emma, Henrik och Kate. Barnen lekte, badade lite, åt lunch och fikade kakor i mängder :) Dom var störtnöjda! Själv försökte jag få mig lite färg och jag tror att jag lyckades? Haha :) Klockan ett var vi på väg därifrån för båda barnen behövde sova. Emil somnade  innan vi ens kommit oss ut från skogen, så ja.. han var trött! :) Medans plutten sov så var jag ute i solen och bara mös. Så fort han vaknade så drog vi och handlade en massa massa mat på Willys. Med andra ord så var vi och strohandlade. Till middag smaskade vi i oss tacos, grymt gott :) På Kvällskvisten kom Anne förbi en sväng så vi satt på balkongen och surrade tills klockan blev just baki i nio. Då hon for hem tog jag jag tag i diskberget, sen soffläge och sen sängen. Trött var jag.

Tisdagen började inte alls bra eftersom Emil krånglade natten till Tisdagen. Han vaknade och skrek några gånger så sista svängen jag var in till han var klockan halv fyra :( som tur var sov han då till åtta iallafall och inte till halv sex eller nå liknande, för då han jag minsann dött.  Vi gick ut innan lunchen och busade i lekparken, även Emma och Tequila kom och lekte med oss. Superkul :) Väl inne vart det lunch och sen en vila för Emils del. Passade då på att glassa i den underbara sol vi har, sjukt bra väder de senaste dagarna. Men inte är jag ledsen inte! ;) Srax före två kom Helena på besök så vi åt isglass i solen på balkongen. Emil vaknade efter en liten stund och kom ut han också :)

Helena åkte sen vidare och jag fick nå ryck så jag började städa balkongen, den är skitren nu! :) Halv fyra kom Tobbe, Sara, Max och Leia förbi. Jättelänge sen vi såg dom nu så det var jätteroligt :) Vi gick ut och fikade utanför lekparken så barnen fick springa runt där, men det gjorde dom knappt, haha! ;) Strax före fem gick dom hem så vi gick in och gav Emil middag vilket han åt 5 tuggor av. Nåja, han hade ju tryckt en massa kakor :P Sen var det bad och läggdags för plutt klockan sju.

På kvällen efter Emil gått och lagt sig vart det en sen middag ute på gården med en massa goa grannar :) Vi gick ihop och och betalade för all mat som Patrik och Andreas var och handlade och ruksigt gott var det. Vi grillade flintastek som var färdgimarinerad, helt klart godkänt :) Så åt vi färsk potatis till med en massa sallad och såklart fanns det en pepparsås (Vi gör typ alltid den, hehe) och så hade vi köpt en kall beasås. Karin hade tagit med sig nå supergott bröd ut som vi också smaskade i oss. Kan inte säga annat än att jag var på väg att rulla därifrån sen, haha! ;) Efterrätten bestod av glass, jordgubbar och grädde.. men alla blev så mätta så vi har sparat efterrrätten till idag. Gott med glass och jordgubbar i solen idag :D Spelade sen en omgång kubb, sen vart det lite surr och sen gick alla hem. En supertrevligt kväll :)

Idag vette tusan vad som händer. Vi får la se helt enkelt :) Nu ska jag iallafall kolla vad lilleman gör och sen ta en morgonrök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0