Söndag

Godmorgon.

Blev aldrig staden igår, vi tänkte göra Smedjan osäker idag istället ;) Tog det lugnt hela gårdagen i princip. Vat hemma och lattja på till Emil hade sovit lunch. Vid halv tre for vi till stugan och var sociala med farmor Anki och Björne! Dom höll på att olja in gäststugan tror jag det var? Nåja, blev väligt fint iallafall :)  Stannade inte alltför länge, vi kom oss hem till fem, vilket var väldigt skönt. Jag och Emil lekte lite här ute innan vi gick in vilket resulterade i att Emil var dyngsur eftersom han attackerar vattenkannorna med stenar, och självklart så var det ju vatten i dom. Haha! :) Nåja, han hade kul iallafall :)

Väl inne så fick han springa runt som en liten nakenfis medans jag städade hans rum. Det var verkligen på tiden! :) Sen fick han sig ett bad och sen hopp i säng. Tyst klockan sju, skönt!:P Själv så plockade jag undan här hemma så nu ser det iallafall ut som ett hem igen. Bara damsugningen som saknas! Kanske kör en snabbis idag nån gång. Nåja, vid halv nio så for jag till Jenny! :) Han precis träffa Loke för han var på väg i säng. Stora pojken! Han har ju blivit såååå stor :) Vi satt och surrade och åt lite gott, alltid lika trevligt :) Blir nog en sväng på stan för våran del på Fredag, visst Jenny? Nu ska det fixas! :)

Var mig hemma till strax baki elva. Gick ut med Ebbs, borstade tänderna och slängde mig i säng på en gång! Idag vet jag inte när Emil vaknade första gången, tror den var kring halv sju, och jag ville verkligen inte kliva upp! Som tur var så skrek han bara till nån enstaka gång för sen blev det tyst. Nästa gång han skrek till så var klockan åtta!! Värsta sovmorgonen har jag ju fått mig :D Riktigt skönt. Dessvärre kände jag imorse när jag vaknade, och även nu för den delen, att jag inte alls är bra i halsen :( Har hostat som ett jävla kräk och det är bara torrhosta! :( Som jag sagt tidigare, jag hoppas att det är över till på Lördag :)

Nu kom Emil och vill läsa bok, hejdå! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0