Sleeping time!

Godafton.

Förmiddagen spenderade vi hemma, som vanligt :P Var ut en snabb sväng innan lunchen och hälsade på alla här ute och så självklart vart det lite vattenbus för Emil och Kates del. Inte så ovanligt med andra ord! ;) Efter lunchen fick Emil vila och jag tog det väldigt manjana själv. Strax före ett kom Tessan och Göran på besök. Jag bjöd på kaffe på balkongen och en massa surr blev det. Riktigt trevligt :) Tessan fick även med sig en påse hem med lite smått och gott :) Emil vaknade just innan dom gick hem så en liten syn på honom fick dom sig, hehe.

Strax baki två for vi med bilen till Karlsvik och tog oss en promenad. Omväxling förnöjer så att säga :) Sen blev det en sväng på Ica Maxi för att handla till middagen och ännu en gång hittade jag inga skor åt Emil. Det är tamejfan omöjligt att hitta gympadojor åt grabben, slut överallt. Imorgon tror jag nog att det blir en tripp till Skokanonen i förhoppningar om att hitta något. We will se!

Väl tillbaka stannade jag och surrade och tog en rök med Elina som var på besök hos Suzie med familj. Jättekul att se dom :) Även Daniel och co kom förbi så Emil fick leka i lekparken med Josephine och Evelina. Nöjd kille kan jag ju lätt säga att han var :) Knallade sen in och gjorde middag åt Emil. Sen kom även Elina och Jossan på besök och åt en sen middag med oss efter att Emil hade gått och lagt sig, jättetrevligt :)

Har suttit ute på gården och surrat med en massa folk. Jag var in först eftersom jag inte alls var på något riktigt socialt humör ikväll. Känner mig lite off faktiskt. Skönt med lite lugn och ro ibland. Imorgon blir det förhoppningsvis stranden på förmiddagen, det hänger ju på vädret. Men jag tror nog att det kommer gå vägen, det känns så! :) Hoppas Emma, Henrik och Kate ska dit så har vi nån att hänga med :P

Nu är det läggdags, godnatt.

Kommentarer
Postat av: Nath

Säkert i köket :P

2009-08-09 @ 16:47:17
URL: http://www.varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0