Natt numero 2

Andra natten det blir att sova utan Patrik :( Men det går, måste man så måste man! Gårkvällen gick relativt smärtfritt. Jag är ju så sjukt mörkrädd inomhus (jag vet, det låtet konstigt. Men jag har en riktigt bra förklaring som jag inte orkar skriva upp, hah!) så jag lämnade taklamporna i hallen tända ifall jag skulle vara tvungen att gå på toa under nattetid ;) Kan ju även meddela att natten inte var alltför smärtfri. Det var inte Emil som höll mig vaken, det var Ebba som var boven i dramat! Först så vaknade jag klockan fem av att hunden spyr i sängen, usch! Fördelen var väl att hon spydde på Patriks sida där bara hon låg. Plus att det bara var slem, inget annat. Nåja, jag somnade om efter ett litet tag.. Sen vaknar jag vid halv sex - sex tiden av att hon lägger en stor fet gräs spya mitt på golvet i vardagsrummet. Ooooh så mysigt. Den struntade jag i.. Ville sova de få minuter som fanns kvar innan Emil vaknade. Så det blev att torka spya på morgonkvisten. Skitkul.

Förmiddagen rullade på väldigt bra. Bus och lek här inne och sen vid halv tio knallade vi ut. Drog en snabb rastrunda med Ebba och sen var vi i lekparken och lattjade på :) In för att göra lunch och sen slängde jag Emil i säng. Passade på att diska när ligisten inte var i farten och sen satt jag ute och fikade nybakt bröd som Maja hade bakat. Underbart gott :) Emil sov länge idag, han vaknade inte förrän 13.45.. Jätteskönt :) Då tog vi oss en promenad runt Kyrkbyns indutriområde (första "långa" promenaden sen innan sommaren startade, haha!) och sen in igen. Anki och hundarna hade kommit precis före oss så Emil fick sig en surprice :)

Jobbet ikväll gick också väldigt bra! Bästa kvällen den här veckan :) Trött till tusen är jag, men ska strax köra igång med Projekt städa badrum! Måste bli gjort nu, och det är enklast då Emil sover.

Inatt så slipper jag en massa spya förhoppningsvis! Håll tummar och tår för mig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0