John Blund är på väg..

Gokväll.

Blev inte att slappa så mycket idag iallafall, haha :) Han sätta mig i soffan en liten stund för att sedan gå ut och surra med grannen Emma medans jag inväntade Helena som skulle komma på besök :) Emma hade värkar och mådde itne riktigt bra, tror minsann det är på gång. Kanske tillochmed NU? ;)

Helena kom och precis då vi kom oss in vaknade Emil. Så vi passade på att fika på en gång (det fick bli Emils mellis, haha) för att sedan ta oss en promenad med Ebbs. Väl tillbaka så var klockan redan kvart i tre så jag kokade mig mina nudlar, fixade mig och sen bar det av mot jobbet. Gick sådär idag, en bra start fick jag men sen dog det ut :( Nåja, bättre lycka imorgon. Sökte mig även ett jobb så nu håller jag alla mina fingrar och tår! ;)

När jag kom mig hem och parkerade bilen mötte jag Emma och Henrik som precis kommit hem från förlossningen. 2 cm var hon öppen och hon fick med sg en sovdos hem. Kom igen nu Emma, kämpa på! Jag sa ett Måndagsbarn men tror jag mera på ett Tisdagsbarn ;P Man såg att hon verkligen hade ont och jag kan ju säga att jag absolut inte är avis. Nejnej. Men snart är det förhoppningsvis över och då ska jag minsann snosa bebis :P

Patrik hade gjort en sen middag tills jag kom hem. Grillkorv och pommes, en romantisk middag för två framför tvn. Hah! :) Men gott var det. Sen såg jag Prisonbreak och efter det tog jag ut Ebbs och vi gick och postade iväg ett brev. Nu sitter jag här ch är så grymt jävla trött. Men ändå tar jag mig fan aldrig i säng i tid. Vad är det för fel på mig? Det kommer då fan inte att hålla i längden då jag enbart sover ca 5-6 timmar per dygn. Jag känner att jag verkligen behöver mer sömn men ändå lägger jag mig aldrig i tid? Är huvudet dumt får kroppen lida.

Imorgon är det Patrik som går upp med Emil så till nio ska jag då sova! :) Bäst jag skyndar mig i säng så jag kan skrapa ihop så många timmar som möjligt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0