Hektisk dag, men ack så underbar! ;)

Morgonstädningen gick det relatvit bra med. Jag han damtorka hela lägenheten och städa hela Emils rum (som att damsuga, skura och byta sängkläder) innan det var lunchdags för plutten. Och mitt emellan så var vi ju självklart ut med Ebbs på en prommis och förbi mamma/mormor och sa hej en sväng :) Medans Emil käkade passade jag på att damsuga och skura toaletten och datarummet. Bra att vara effektiv ;)

Efter maten så brummade vi in till stan där vi mötte upp Jenny och Loke. Båda barnen somnade i bilen påväg till stan så vi han äta en god lunch i lugn och ro ;) Emil vaknade direkt vi hade ätit klart och då hade han knappt sovit en timma. alldelens för lite! :/ Nåja.. vi gick och fixade med bröllopspresenten till imorgon och vandrade i lite affärer. Vid två tiden rullade vi hem igen.. Då var det ut med Ebbs på en snabb promenad och sen fortsätta med städningen innan vi skulle på middag hos familjen Friberg/Nilsson :) Han iallafall plocka ihop alla leksaker och damsuga och skura hall, kök och vardagsrum. Så vårat sovrum blev kvar men det har jag fixat ikväll :)

Halv fem kom vi oss till Björx. Ungarna busade på innan middagen. Till middag åt vi köttfärssås och spaghetti, alltid lika gott :) Emil åt väldigt bra och han var extremt duktig på att grisa idag också! HAHA :) Till och med Loke reflekterade över det, gullungen :) Efter middagen fick barnen bada badkar. Faktiskt första gången Emil badar med badskum, han var väldigt skeptisk till en början men sen gick det bra! :) Halv sju var vi klara med alla bestyr så vi klädde på oss och tog en promenad till affären fram och tillbaka. Köpte lite gott till ikväll när jag sitter här i min ensamhet, hah! :) Kom tillbaka efter sju nån gång så då blev det soffmys och välling för Emils del. Desvärre åt han knappt hälften, men men.. Vill han inte ha så vill han inte, det blev ju en rätt sen middag så han var väl antagligen fortfarande mätt. Strax efter åtta var vi hemma och plutten slocknade i bilen påväg hem.

Som jag skrev tidigare så tog jag tag i sovrummet nu ikväll så nu är hela lägenheten extremt ren och fin! :) Förhoppningsvis håller den sig så ett tag nu, iallafall tills Patrik kommer hem ;) För Patrik går det bra.. Dom är ju i Dalarna och röjer lite skog, målar och dylikt med släkten. Imorgon eller på Söndag far han till Sthlm så då blir det jobb from Måndag. Lite klirr i kassan behövs, tro mig!

Nu blev det ett välsigt långt inlägg så ska avrunda! Jag är trött som tusan. Emil och Ebba är också helt slutkörda. Jag hoppas verkligen att Emil sover längre änsju imorgon, det hade avrit guld värt! Ebbs är död efter allt bus med Dolly, haha. Gammelhunden min ;)

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0