En mysig dag! :)

Skrev ett inlägg imorse och jag fortsätter därifrån..

Emil behagade att vakna strax före halv två. Då klädde vi på oss och tog en promenad med Ebba. Kom oss in halv tre och då bara för att lämna hunden för jag och Emil skulle en snabb sväng till staden där jag skulle köpa mig en tröja. Just innan vi skulle iväg så ringde Jenny och frågade om vi inte ville komma på middag ikväll, och såklart ville vi det :) Så packade alla Emils saker som behövdes och så in i bilen med barn och hund. For till stan och köpte tröjan och sen vidare till Björx..

Där blev det bus för barn och hundar innan maten. Till middag vart det korv och makaroner och Emil åt bra! :) He loves korv! :P Strax efter fem knallade vi ut, vi gick förbi Emelie och Vilma en sväng och dom kom ut ett tag. Emil och Loke var helt galna, dom slängde sig i buskarna och tokskrattade! HAHA. Går inte att förklara hur kul det såg ut.. Går inte heller att förklara hur jävla lyckliga dom såg ut att vara! Tokbarn ;) Gick sedan till affären och tillbaka till Jenny och Fredrik. Då vart det blöjbyte och välling för Emil och sen for vi hem..

Han höll sig vaken hela vägen hem. Men det förstod jag att han skulle för jag hade nämligen glömt nappen hemma. Hade jag haft den med hade han mest troligt slocknat som en stock i bilen. Nåja.. Han var nöjd och trött. Slängde han i säng så fort vi kom in och tyst vart det. Själv så har jag ju givetvis gjort de vanliga sysslorna såsom att diska och plocka undan. Fort gick det eftersom vi knappt varit hemma nå idag. Skönt :) Sen har jag bara legat i soffan och slappat. Tänkte ta mig en dusch ikväll men orkade inte. Passar på att göra det då Emil vilar imorgon, då är jag extra ren och fin inför jobbet :)

Nu ska jag slappa lite till. Sen ta ut Ebbs på en sista kissrunda och sen hopp i säng. Imorgon blir det dagis igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0