Sööööndag

Och nu så var helgen slut. Inte för att det spelar någon roll för mig egentligen.. har ju helg varje dag ;)

Så vad har vi gjort idag? Vaknade i vanlig ordning och gjorde morgonsysslorna, förutom en sak, jag gick aldrig och la mig då Emil somnade om. Hade lyckats bli sådär superpigg med en massa energi så jag passade på att surra i telefonen som en galning och även diska den lilla disk vi hade. Pluspoäng till mig :P

Patrik, Emil och Ebba vaknade strax före elva, då blev det lite mys och sen begav i oss ut till Elina och Jossan i Ersnäs. Snodde några flyttkartinger av Elina och var social ett tag. Det var fullt hus.. Elina, Jossan, Tobbe, Moa och Karina. (Kom jag ihåg rätt namn nu Moa eller Elina?!! :P) Jossan busade med Emil, så gott det gick, och vi andra surrade som vanligt :)

När vi dragit oss hemmåt gick jag och Emil en snabbis med Ebba så hon fick göra sina behov. Efter det så knallade jag upp till Ida och vi tog ut valparna på gräset för första gången! Shit vad dom skuttade, så jäkla kul att se. Dom såg så himla lyckliga ut! Dom var lite försiktiga i början, men sen blev det full rulle :) Dom gillade att tugga på gräset, haah ;) Dom söta små odjuren! ;)

Vad har vi mer gjort? Vi har ätit middag, sen gick jag och Emil ut med Ebba igen, denna gång en lite längre sväng. Emil var så sjukt trött så han sov som en stock i vagnen, han inte ens dra ut den ur lägenheten så hade han somnat, haha. Och det händer i princip aldrig! Efter promenaden så tog jag mig en dusch och sen fick även Emil bada, det tycker han om! :) Han slocknade direkt efter badet kring halv nio tiden och han sover då som en stock.

Och vet ni vad?! Ikväll så har jag börjat packa!! Äntligen har jag tagit tag i det. Men först for jag på statoil och köpte choklad och cola så jag skulle få energi till att orka, haha. Vilken dålig ursäkt va?! ;) så nu har jag packat ner ett skåp i köket och börjat med skåp nummer två. Orkade inte göra färdigt det, det tar jag imorgon. Kom att tänka på det då jag packat klart, att fan vad bra att jag börjar nu. Det är ju så grymt tråkigt så bäst man gör det i förväg så slipper man den värsta skiten sen! Så efter jag packat klart köket så gott det går så tänkte jag gå lös på den allra värsta delen, förrådet! Det kommer INTE bli kul, men det måstes. Tyvärr!

Nu blev det alldelens för mycket. Ska se klart filmen jag och Patrik kollar på sen blir det sängen.
Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Therese

Njaae, var jag det verkligen?? :) Jenny ringde mig och frågade om vi skulle fira mig med fika på lördag. Och de som ringde sa jag det till, orkade ju inte börja ringa runt till allt och alla! Sen har jag inte uppdaterat bloggen på ett tag, annars hade jag kunnat vara smart och skriva det där :) Meeen, jag blir ju trots allt bara(?) 22 :D

2008-09-22 @ 00:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0