Sängen ropar

Är så sjukt trött så det finns inte. Fattar inte varför jag är det, men så ligger det till iallafall. Kvällen har spenderats hemma. Blev inte att packa nånting idag, var alldelens för trött för det. Emil fick bada efter maten klockan åtta och sen slocknade han som en stock redan tjugo i nio. Han var supertrött! Så klockan nio tog jag och Ebba en promenad med Emma och Foxy, det var riktigt härligt ute :) Fast det var kallt.

Jag undrar vad det är för fel på mig ibland. Om mitt blodsocker rasar eller nå liknande? Hände nu ikväll då vi var ute och gick. Började svettas som en gris, (fast det nästan är noll gradigt och jag gick bara i en huvtröja) började må illa och benen blev som spaghetti. Skitjobbigt! Har fått så tidigare också, men då har både synen och hörseln försvunnit, som att jag är på väg att svimma. (Vet hur det känns när man ska svimma, har hänt förut, men väldigt länge sen!) Nåja.. det löser sig! Händer ju inte alltför ofta som tur är.

Om jag skulle ta och borsta tänderna och gå och lägga mig? Kändes jävligt lockande, är snurrig för att jag är så trött. Och så ska jag ju upp tidigt imorgon, förhoppningsvis inte FÖR tidigt, haha. Min sockergris vaknar för tidigt ibland, enligt mig ;) Bäst jag skyndar mig för Patrik är ute med Ebba och sen när hon kommer in så ockuperar hon hela sängen! :P (Givetvis bestämmer hon inte, hon är bara så jäkla söt när hon gör sin kvällsritual ;)

Vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0