Rastlös

Ja, det är precis vad jag är.

Har just kommit hem, Emil har varit hos mormor medans jag var och handlade hundmat och tog Ebba en svängom på Storsand. Det var långt innan Emil föddes som vi var där sist, kan ju meddela att hon stortrivdes!  Springa fritt i skogen, kan nog inte bli bättre för en hund ;) Innan vi for iväg så skjutsade jag Patrik till jobbet så nu har jag en bil iallafall. Skönt!

Har nyss gett Emil lite puré, dessertpuré. Finns det nå godare för dom små liven? :) Shit vad ha gillar det, tror det var Aprikos och päron han fick nu? Kommer inte riktigt ihåg. Ikväll ska han få lite palsternacka&potatis puré, det tycker han absolut inte är lika gott, men han måste lära sig att äta sånt också :)

Jahapp, vad mer då? Blir väl att slappa hemma tills vi ska till Malin. Ta Ebbs på en lite längre promenad innan vi far så hon är trött. Förhoppningsvis så biter hon inte på nånting. Iofs har hon bara gjort det en gång, men vem vet om det upprepas?! Dumma hund.

Nu sitter Emil och gnäller som aldrig förr. Ska se efter vad han vill, mest troligt så vet jag inte det. Uppmärksamhet kanske?! ;) Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0