Nu är det nääära

Onsdag. Vad har vi gjort idag? Absolut ingenting!! Kommer inte ihåg sist jag hade såhär tråkigt och varit på grymt dåligt humör. Bläää. Pratade med Jenny tidigare och till och med hon blev förvånad över mitt dåliga humör! HAHA ;) Nåja, alla har vi dåliga dagar ibland, fast det händer inte så ofta att jag har det, men idag var det en bajsdag, iallafall på eftermiddagen.

Emils farmor var här en sväng efter jobbet och underhöll Emil, så jag passade på att ta mig en dusch då. Kan ju meddela att den var grymt efterlängtad! ;) Sen har vi bara varit hemma, Emil har sovit bättre idag under dagen så jag passade på att spela tv-spel. Har nog blivit beroende! :P

Halv sex tog vi oss en prommis med Ebba och förbi Rimi en sväng. Handlade mig en tändare eftersom jag inte haft nån idag! Bidrog också till mitt dåliga humör! Men sen har jag varit glad. Nathalie och Nova räddade min kväll för dom kom på besök! :) Riktigt kul att umgås och surra lite, måste göras om. Snart! ;D Sötaste Nova sov bara hela tiden, tänk vad tråkiga barnen är när dom är sådär små?! ;) Men ändå lika underbara! :) Dom for nu vid nio snåret så nu sitter jag här och hänger. Emil la jag i sängen kring halv nio och han somnade ganska fort. Skönt att han är så snäll med mamma sin på kvällarna, underbara unge!! :D

Imorgon så blir det att luncha med Nathalie och Jenny. Tyvärr så är inte Loke med! Får aldrig träffa söt ungen! :( Men det hinns med det också ;)

Och Marie är på BB. Jag hoppas verkligen Marie att ni får er lilla skatt snart. Men om jag ska önska så hoppas jag ni redan hunnit få han?!! :D Ett stort lycka till til er! :)

Nu ska jag pyssla med annat. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anne

jo du de humöret märkte vi av haha

2008-09-24 @ 22:00:19
URL: http://annew.blogg.se/
Postat av: Nathalie

www.makemebabies.com tror jag :=)

2008-09-24 @ 22:29:48
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0