Lördag!

Lördag morgon. Och självklart är jag uppe före tuppen! Nästan ;) Klev upp sju, så vi steg nog upp tillsammans, haah :P

Vad gjorde jag igår? Jag var så sjukt trött så jag trodde jag skulle dö! Vi tog ut Ebba iallafall vid nio tiden sen där vid tio så ville Emil sova igen så självklart la vi oss bägge två i sängen. Vi låg och sov ända till halv tolv, fyfan vad underbart det var!! :) Det behövdes, för bådas del. Var hemma hela förmiddagen och mös på. Halv två gick vi och mötte upp Emils farmor som kom på ett snabb besök. Alltid lika trevligt. Patrik kom också därikring, han slutade jobbet två.

Var bara hemma hela kvällen, förutom då jag skjutsade Emma och Ida till stan. Men det var skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Fixade klart mitt fina fotoalbum så nu är alla bilder där i. Nu ska jag bara skriva där i också men det blir ett annat projekt, haha! :) Mitt mål är att det åtminstone ska vara klart innan vi flyttar ;)

Idag ska jag, förhoppningsvis, köpa en ny mobil. Egentligen har jag väl inte råd men har inget annat val. Ingen vill typ prata med mig i telefonen för att det låter galet. Antingen så ekar det eller så piper det hela tiden. Så nu är det dax att byta tycker jag! Sist jag fick mig en ny mobil var när jag fyllde 18 ;) Och det är ju sisådär fyra år sen! :P Sen skulle jag även behöva fara förbi Antnäs möbler och mäta soffan, har inte gjort det ännu. Fy mig! Så mamma kan börja med vårat vardagsrumsbord nån gång. Hade varit skönt om det är klart tills vi flyttar men det tror jag inte.. Hon hade så mycket annat att göra också :/ Antar att vi äter middag i Antnäs/Måttsund också, gött ;)

Nu ska jag ta mig lite frukost och torka snor från lilleman! :P

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Klart vi ska besöka er! :) Får bli i veckan förhoppningsvis!

Är helt slut idag, på väg till äbyn till min far och hälsa på med en tjurig nova som varit vaken hela natten, magont kan jag tro, hon har ej kunnat bajsa sedan igår, hon har fått lite fjällbrynt i mjölk som jag pupat ur, hoppas magen kommer igång snart! Har du nå tips? kram

2008-09-13 @ 14:05:45
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Sara

lisa... hoppas du vet att vi ska luncha till veckan om nu inte nån av våra småttingar är allt för sjuka.

Köpte du en ny mobil? Äh jag ringer dig istället haha, hejs

2008-09-13 @ 21:32:12
URL: http://neverendingme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0