Glömde säga: Hundjävel!

Tänk att jag glömde berätta det för er, vad min byracka till hund gjorde igårkväll.

När vi gick hem från Anne så tog jag ut Ebbs på en snabb promenad. När jag kommer in så springer hon som vanligt till sängen och lägger sig. Inga konstigheter. Jag knallar in i vardagsrummet och vad tror ni jag ser på golvet under soffbordet? Min BH! Och det var bara ena delen! Förbannad som jag då blev går jag in i sovrummet och tänder lampan och vad fan tror ni jag ser då? Ebba ligger och gnager på den andra delen, mitt framför ögonen på mig! Snacka om att bli tagen på bar gärning! Har aldrig varit så sur i hela mitt liv men jag skrek inte eftersom Emil just hade somnat. Men rösten behövs inte i såna lägen, räcker med kropps språket, ond ögat och en arg röst! Har aldrig sett Ebba så spak som hon vart just då. Hon VISSTE hur jävla mycket fel hon gjorde. Jag tröck ner henne i hennes bädd och så fick hon ligga platsad där en timma. När jag sa varsågod så kom precis Patrik och Daniel så hon var ju glad igen. Men kan ju även meddela hur rädd hon var för mig. Jag sa ingenting åt henne, tittade inte ens på henne. När jag väl tittade på henne kröp hon ihop till en liten boll, drog bak öronen och tokviftade på svansen. Hon fjäskade som fan resten av kvällen, kröp fram till mig och slickade på mina händer. TOKHUND!

Visst, hon var jääävligt understimulerad igår så hon fick väl nån knäpp idé att jävlas tillbaka på. Men jag vart grymt shockade eftersom hon ALDRIG har bitit på nånting, knappt när hon var valp. Men där ser man, kan hända iallafall.

Nä, nu till nå helt annat :) Dagen har varit bra.. Varit hemma hela förmiddagen och lallat på. Rensat ur fyra skåp i köket som knappt används, förutom till skrot såklart, så det fanns mycket att slänga. Behöll ungefär 10 prylar i varje skåp, haha. Och då var tillochmed papper inräknade! ;) Så jag lämnade kvar sakerna i skåpen så är det bara att packa ner sen. Vid ett tiden tog jag och Ebbs en promenad till Rimi med Ida och Akela. Denna gång utan barn, han fick vara hemma med pappsen :)

Halv tre drog vi oss till stan och hämtade upp Sara och sen for vi ut till Antnäs. Där bjöds det på middag, Kottletter, pommes, grönsaker och sås. Skitagott :) Kom hem efter fem nån gång och jag gick till tvättstugan och körde igång maskinerna. Daniel kom förbi sen så vi tog alla en prommis för jag ville kasta boll med Ebba :) Jisses vad hon springer, helt galen! :) Det finns inge bättre för henne, hon riktigt ÄLSKAR bollen ;)

Sen har vi bara hållit oss inne. Badade Emil efter maten vid åtta och nu har han somnat. Ett mål mat till för han, sen sova för natten :) Och jag hoppas, verkligen hoppas, att han sover längre än till sex imorgon. Finns ju ingenting att göra då :)

Nä, glo lite tv nu. Godnatt

Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha tycker du det=)? När ska vi ses? nästa löning?

KRAM

2008-09-08 @ 13:51:44
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/
Postat av: jonna

åh, visst e dom knäppa djuren när dom vet att dom gjort fel:P

2008-09-08 @ 22:38:28
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0