Fy fan!

Jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Jag är så sjukt trött så det finns inte! Emil fick för sig att vakna tjugo i sex idag :( Tror det blev lite fel när han sov hos farmor för då gick dom upp klockan sex och det brukar vi aldrig annars göra. Hoppas han faller tillbaka till våra gamla rutiner snart. För att kliva upp klockan sex är fan inge kul. Iallafall han somnade om sen som tur var efter han ätit mat, men så var det upp&hoppa kvart över sju. Jag är trött!

Gårdagen spenderades bara hemma. Mös på i soffan och tog en promenad hela familjen. Jätteskönt väder var der igår! :) På kvällen blev jag rastlös som vanligt så jag och Emil knallade förbi hos Anne som var ensam hemma (förutom hundarna då) och hängde med henne. Trevligt att surra lite :) Kom oss hem kring halvtio tror jag och så glodde jag bara tv.

Blev inge bad för Emil igår så tar det ikväll istället :)

Idag så ska jag tvätta handdukar och sängkläder i tvättstugan. Grymt mycket sån tvätt nu. Emil gillar att kissa och spy ner mina handdukar ;) Sen så ska vi ut till Antnäs och käka middag. Hoppas på nå gott :) Funderar ävewn på att börja packa lite inför flytten? Har fått fyra flyttkartonger än så länge. Eller så går jag igenom alla skåp och sorterar, slänga eller spara? Jo, så får det nog bli :) Om jag nu hinner.

Nu är Emil less på att ligga ner, ska plocka upp han nu!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag kliver upp 5:45 var enda vardag, sug på den du! HAHA. Nä skojja bara:) hur har du det? kram

2008-09-07 @ 23:12:54
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0