Fredag!

Denna dag har varit fullspäckad, men kul :)

Morgonen började som den alltid gör, matning, bus och frukost till mig. Tänkte egentligen inte gå och lägga mig med Emil eftersom vi skulle till stan idag, men han ville somna om redan klockan åtta så då gjorde jag det iallafall :) Vi låg i sängen till halv tio ungefär, myspys! ;) Kvart i elva tog vi bussen till stan och mötte upp Emelie och Nathalie plus barnen för att luncha på M&P. Jenny och Elin kom också med respektive barn. Skit trevligt var det! :)

Efter lunchen knallade vi på stan en sväng, och duktig som jag var så handlade jag inte så mycket i stan. Enbart en tröja åt Patrik. Tyvärr passade den inte så vi ska byta den till nå annat eller lämna tillbaka den. Beror på om han hittar nån annan fin tröja. Tänkte handla åt Emil inför vintern ("Rånarluva", mössa och vantar) men tar det sen när det är löning, då har jag lite bättre med pengar :)

Kom oss hem till två och då blev det bara mys. Strax efter fyra for vi på Ica Maxi och handlade blöjor, messmör, puréer och gröt åt Emil. Tänkte testa gröt för första gången imorgon! :) Sen for jag, Emil och Ebbs till mamma och käkade middag och efter det tog jag och Ebba en promenad runt i skogen. (Emil fick stanna med mormor) Kom oss hem vid sjutiden så jag passade på att lämna Emil hemma med pappa sin och jag for och handlade lite läsk och godis ;) Så det har jag suttit och gottat mig i hela kvällen. Mmm.. Marabou! ;) Och spelat tv-spel såklart, haha.

Och nu var det kväller, Emil och Ebbs ligger och sover för kvällen. Patrik, Daniel och Tomas sitter i soffan och glor på tv och jag nördar som vanligt ;) Måste passa på då inte lilleman kräver all min uppmärksamhet :P

Nu ska jag kolla om jag kan ladda hem nån musik till min telefon :) Kan hända att jag även laddar upp nån bild här på bloggen som jag knäppt på Emil, min sötaste lilla gris! ;) Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0