En bra dag, mestadels!

Så var det kväll, igen! Älskar när det är mörkt ute på kvällarna, sån jäkla mysfaktor! ;) Däremot hade vi kunnat slippa kylan, nästan noll gradigt ute :(

Så vad har hänt idag? Var förbi till Onoff fö att köpa telefonen, men självklart var den slutsåld! :( Nåväl,  dom beställde hem en till mig iallafall så den skulle komma i mitten eller slutet på nästa vecka. Nice! ;) Äntligen får jag mig en ny telefon, det var ju på tiden, haha. Var även och handlade lite åt mamma som var utan bil idag, så det blev då att äta middag där, Kyckling, ris och mammas egna currysås! Så jävla gott :D Blev aldrig att fara till Antnäs möbler och mäta soffan, kändes onödigt när vi ändå inte skulle dit ut, så får ta det en annan dag.

Efter middagen så brummar jag, Emil och Ebbs till Björx för att hälsa på Jenny och Douglas! (När jag väl tar mig dit så är ju inte söt Loke där, vad är det för stil? ;P) Gick en promenad på en gång, Douglas fick köra lite Agility (Hur stavas det??) och sen gick vi till affären och handlade snask ;) Så vi har sutti och surrat hela kvällen lång och Emil har myst och busat med Jenny nästan hela kvällen :) Sen slocknade han vid nio tiden. Känns skitbra att Ebbs fortfarande fungerar bra med Douglas, absolut inga problem där. Kanoners! :D Det här måste vi göra om Jenny, var ju supertrevlig. Tänk att vi umgås så lite, vad onödigt! ;)

Brummade hemåt efter tio tiden så var hemma kring kvart i elva. Så har endast hunnit ge Emil mat och lagt han i sin säng, min plutt ;) Och nu sitter jag och nöter, Patrik slappar i soffan och Ebba sussar i sängen. Ska också bänka mig framför tvn ett tag och sen gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon igen!

Godnatt på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja visst hade vi de trevligt, som du säger,måste bli oftare=)

Snart kan ju marie och lillplutten vara med också=)

2008-09-14 @ 12:21:18
URL: http://fibbz.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Låter bra, dock sket hon igårkväll,pjuhhh vad skönt! är det sådann där sol,måne-massage typ? :)

2008-09-14 @ 14:04:03
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0