Åh vad MYS!

Igår kväll innan jag gick och la mig satt jag och läste igenom mina gamla (gamla och gamla?) inlägg, dagen/dagarna innan Emil föddes. Och själv klart läste jag de jag skrivit då han var född ;) Guuuud så mysigt när han var så liten. Ville bara mysa hela tiden :) Nu är det andra bullar, haha! Nu ska han då minsann inte mysa, han ska bara hoppa och busa. Men det är kul det också :) Så kul att se han utvecklas!

Tänk om jag kunde dra tillbaka tiden till då Emil var nykläckt. Då skulle jag mysa mycket mycket mer än vad jag gjorde. Jag skulle nog mysa ihjäl han! ;D Man ska fan ta vara på tiden då dom är så små, för den tiden går över alldeles för fort!! Jag vet, nu säger jag samma sak som alla sa till mig men inte tänkte jag på det då, tänkte att dom skulle vara små jättelänge ;) Men alla som sa det hade rätt, så himla rätt.

Nu när jag ändå sriver om Emil så kan jag fortsätta :P Vaknade imorse av en kokhet liten kille brevid mig i sängen, så gick upp och tog tempen och den visade 38,5 så endast lite feber hade han. Men jag gav han en supp iallafall, så får vi se sen vad han har för temp. Han känns då redan mycket svalare så det är ju bra :) Och pigg som en mört är han också! :)

Sen så efterlyser jag Emils bajs?! Bajset, var äääär du? Alla som läser min blogg vet att han varot grymt dålig på att bajsa, ungefär var fjärde - femte dag brukar han bajsa. Men sen i Tisdags till i Lördags (Alltså fem dagar för den som inte förstår) så har han bajsat en gång per dag!! Snacka om en lycklig mamma jag har varit! :D Men nu då, nu försvann det igen. Så inge bajs igår och inte idag heller än så länge. Hoppas det kommer tillbaka. För det var ju det som var mitt "mål". Att han skulle bajsa en gång per dag.

Nu blev det förjävla mycket bebisprat! Ska gå och leka nu istället, haha ;)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha... Lisa hur blir det med vårat fika?!

2008-09-29 @ 14:36:35
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0